Løs Munch-mysteriet!

Gratis GPS-basert hørespill for hele familien: Bli med på en spennende og råvittig rundtur i byen med en ny historie av Bjørn Sortlands ”Kunstdetektivene” på øret!

De breikjeftede skurkedamene Sigrun og Sigfrid planlegger kunstkupp på Kode, men heldigvis er de smarte søsknene David (12) og Sissel (14) i Bergen og kan stoppe det hele. Ta med familien og bruk din egen mobiltelefon til å følge med i den spennende jakten.

SLIK GJØR DU DET 

”Munch-mysteriet” er tilgjengelig i appen Voice of Norway fra 18. juni til 15. oktober. Når appen med hørespillet er lastet ned, kan dere gå ruten når dere vil.

Bruksanvisning for nedlasting og gjennomføring finner du her.

Lydsporene er koblet til soner langs en rute fra Jernbanen til Festplassen, via Grieghallen og Kode, og spilles av automatisk av når hørespillet er lastet ned.

Anbefalt fra 8 år (men trenger smarttelefon, så lån gjerne fra en voksen).

MER OM PROSJEKTET

Bjørn Sortland er en prisvinnende barne- og ungdomsbokforfatter bosatt i Bergen, som de siste årene har blitt kjent for den populære bokserien Kunstdetektivene.

For DNS har forfatteren nå laget en ny morsom fortelling skreddersydd et hørespillformat, der lydfilene aktiveres via GPS på din mobil. Munch-mysteriet er podusert av DNS i samarbeid med Kode.

Av Bjørn Sortland
Regi: Tormod Løvold
Illustrasjon: Eivind Gulliksen

 

  • Lørdag 18. juni 2022 til Lørdag 15. oktober 2022
  • - *

* Gratis for alle!

Munch-mysteriet (illustrasjon: Eivind Gulliksen)